Latest Post

Tojást rakó papagájok Ital akciók

Ajkán lakunk, egy szép szekrénysort szerettünk volna a nappalinkba. Néhány bútorboltot már végig látogattunk, de nem találtuk meg az igazit. Jövet-menet kiszúrtuk, hogy a Start áruházban is van egy bútorüzlet, a Horizont Bútor. Felkerestük őket, tetszett a kínálat. Kérdéseinkre készségesen válaszoltak, normálisan foglalkoztak velünk. Rengeteg bútort tartanak az üzleteikben, többféle stílusban, színben, kombinációban, jó árakon. Végül a MAL-360 nevű szekrénysorra esett a választás. Kértünk házhoz szállítást, illetve összeszerelést is. Mind a bútorral, mind a szolgáltatással meg voltunk elégedve. A történetem azonban itt nem ér véget.

Néhány hónappal később úgy döntöttünk, hogy van keret, és végre hely is, a nappali szekrénysor mellé egy szép kanapé beszerzésére. Természetesen már a Horizont Bútor üzletében kezdtük a keresést, és meg is találtuk amit kerestünk. A Dézi nevű kanapé lett a befutó, mivel ez egy kinyitható, azaz vendégággyá alakítható bútor, ágynemű tartóval, három szivaccsal. Visszafogott stílusban, kedvező áron. Ezt a bútort is házhoz szállíttattuk és azóta is rendben szolgál. Ha olyan bútorbolt a cél, ahol a minőség, a választék és az árak a legjobb kombinációt adják, akkor érdemes a Horizont Bútort felkeresnie.

Több mint 10 dunántúli városban van üzletük, 21 éve vannak a piacon, a kínálatuk jelentős részét hazai termékek adják, de forgalmaznak pl. lengyel bútorokat is. Az interneten is fent vannak, kedvcsinálónak szét lehet nézni ott is, mielőtt felkeresnénk valamelyik bútorboltjukat. Web: horizontbutor.com

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük